Contra els feminicidis i pel reconeixement de la diversitat de les dones

Aquest dilluns, com cada tercer dilluns de mes, hem tornat a sortir al carrer per denunciar els feminicidis, per fer-nos visibles com a dones i reconèixer-nos en la diversitat. En el que portem d'any, ja hem comptabilitzat 26 feminicidis. 26 dones assassinades a mans d'homes: parelles, ex-parelles, familiars propers i altres persones de l'entorn. Una xacra que no té edat, ni orígens, ni cultures, ni religions.

Prou feminicidis: tornem a sortir a la plaça!

Ahir, tercer dilluns de març, vam tornar a sortir a la Plaça Sant Jaume per visibilitzar les violències masclistes, els feminicidis i els assassinats de dones al nostre territori. Des de finals de febrer, 5 dones han estat assassinades a mans d'homes: parelles, ex-parelles, familiars propers i, en un dels casos, en context de prostitució. Des de la societat i des de les institucions hem d'ajudar a trencar el silenci de les dones, acompanyar-les en tot el procés.

Prou feminicidis: "¡Nos queremos vivas! Ens volem vives!"

Ahir unes 100 persones es van sumar a la nova concentració #ProuFeminicidis per condemnar els crims masclistes amb indignació, ràbia i dolor, i denunciar la situació insostenible de violència masclista que patim les dones: 8 dones han estat assassinades a mans d’homes des de la darrera concentració a finals del mes gener.

8 vides de dones, mares, amigues, germanes, àvies, companyes, conegudes.

Prou Feminicidis: "Denunciem contundentment el terrorisme masclista!"

Ahir, malgrat el fred, unes 100 persones es van sumar a la primera concentració de l'any per condemnar el terrorisme masclista. Sortim al carrer amb indignació, ràbia i dolor, per denunciar la situació insostenible de violència masclista que patim les dones i exigir que sigui considerada un problema d’Estat. 

ProuFeminicidis: Acabar amb totes les violències masclistes és responsabilitat de tota la societat, estructures i institucions.

Malgrat la pluja i el fred, ahir, com cada tercer dilluns de mes, ens vam concentrar a la plaça Sant Jaume, per visibilitzar i denunciar el terrorisme masclista que patim les dones

Diferents persones es van sumar a la condemna i dolor davant la injustícia i el sense sentit: 4 dones han estat assassinades a mans d’homes, des de la darrera concentració a finals del mes d'octubre.

Prou Feminicidis: La masculinitat, els rols de gènere i les relacions de poder es poden desaprendre.

Ahir, com cada tercer dilluns de mes, ens vam concentrar a la plaça Sant Jaume, per visibilitzar i denunciar el terrorisme masclista que patim les dones

Més de 60 persones van sumar la seva condemna i dolor davant la injustícia i el sense sentit: 5 dones han estat assassinades a mans d’homes, des de la darrera concentració a finals del mes de setembre.