Vés al contingut

Promovem la defensa dels Drets de les Dones d'origen migrant i divers, mitjançant espais de participació, debat i sensibilització, arrel de l’exercici dels drets de ciutadania i del Dret Humà a viure una vida lliure de violència, des del paradigma de la interseccionalitat.

Aquest projecte representa la continuïtat d'un procés d'intervenció començat en el 2017, amb el projecte 'Mentoria i expertesa per teixir estratègies comunitàries interculturals contra els violències masclistes', anterior i amb el projecte "Prevenció de la violència de gènere en col·lectius de persones migrades".

El projecte representa la tercera etapa d'un procés participatiu que busca visibilitzar i eradicar las violències masclistes de manera integral en el territori català mitjançant la inclusió en el mateix de las dones migrades i racialitzades.

En el projecte han participat en les seves diverses fases, diferents entitats referents del territori català, com ara la Fundació SURT, Tamaia, Mujeres Pa’lante, Diàlegs de Dona i EAMISS, representats a nivell territorial en la lluita contra la violència de gènere des d'un enfocament interseccional i intercultural.

Comparteixo