Vés al contingut

A tot arreu i a totes hores, prevenim les violències masclistes i patriarcals!

Formació
Tot el territori català. Carretera de la Bordeta, 58-60 Local 08014 Barcelona
93 487 57 60

Des d’AADAS (Associació d’ Assistència a Dones Agredides
Sexualment) associació que treballa des de fa més de 30 anys per la prevenció i abordatge de les violències sexuals.

Des d'una mirada feminista i integral, oferim acompanyament psicològic i jurídic a aquelles persones que hagin viscut violències sexuals. A més, comptem amb una àrea de formació i prevenció on treballem per la sensibilització i l'erradicació de les violències sexuals i masclistes, així com la formació d’altres equips professionals.

Aquest any 2024, gràcies al finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, oferirem un projecte formatiu on volem arribar a múltiples agents (entitats, escoles, AFA’s, equips de treball,etc.) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i també als Pirineus.
Aquest projecte consistirà en oferir tot un ventall i abanic de formacions gratuïtes, a concretar segons les necessitats i demandes de les persones destinatàries, amb la finalitat de prevenir les violències patriarcals i masclistes a tot arreu.

Per aquest motiu, us proposem des d’AADAS que si alguna entitat, col·lectiva està interessada pot coordinar-se amb vosaltres per veure quines necessitats i demandes trobeu al vostre territori i/o grup i treballar conjuntament per poder fer arribar aquest projecte.

Podem trobar-nos presencial o virtualment, i, si preferiu, podeu deixar-nos un telèfon i us trucarem el més aviat possible. De totes formes, us adjuntem un PDF amb tota l’oferta formativa que tenim per aquest 2024.

Per saber una mica més sobre nosaltres podeu accedir: a la nostra pàgina
web: aadas.org.es – Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment o al nostre Instagram AADAS (@aadas_associacio) • Fotos y videos de Instagram

Comparteixo