Vés al contingut

Recupereu les imatges i el vídeo recull de la Lila Fest!

Publicat el 27/06/2024

Vau venir a la Lila Fest i voleu rememorar-la? Només us hi vau passar una estona i voleu tenir la imatge sencera del festival? Us ho vau perdre i us agradaria haver vist què hi va passar per un foradet? Doncs ja podeu recuperar el ​​​​​​primer festival per la vida lliure de violències en format audiovisual.

Podreu veure totes les imatges a la galeria de fotos la Plataforma, un treball de la fotògrafa Andre Gaetano. També el vídeo recull de la jornada celebrada la primavera d'aquest any, un resum de les activitats, tallers i espectacles gravat i editat per les companyes de Nadir.

La Lila Fest es va celebrar al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona amb un programa ple d'espectacles i activitats amb perspectiva feminista i interseccional, dinamitzades per més de cinquanta entitats i col·lectius feministes i amb la implicació de més de setanta persones de la cultura popular. Més de set-centes persones de totes les edats, edats i expressions de gènere vam retrobar-nos, celebrar-nos i reivindicar-nos i vam poder gaudir d'una trentena de propostes de cultura popular, teatre, dansa, música, ràdio en directe, tallers, jocs, converses, debats, exposicions, gimcanes, paradetes, ludoteca, gastronomia i fotografia itinerant.

Organitzada per la Plataforma, la Lila Fest ha comptat amb el suport i l'impuls de les voluntàries i les entitats que en formen part: Accions FemVocalia de Dones de l'Associació de Veïnes de Sant AntoniConfederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Hèlia DonesCasal de Barri Espai 210Dona Cançó i InteRed.

I, per descomptat, el festival ha tirat endavant gràcies a les treballadores i les entitats, col·lectives i organitzacions que hi heu posat el vostre art, ritme i passió: Nus cooperativa, Associació Assistència a Dones Agredides Sexualment (AADAS), Stop Violències, Raiz violeta, InteRed, Cuida la vida, Metzineres, Ca l'Aurèlia, Consell Joventut Barcelona (CJB),Trama SCCL, Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Associació in via, Ilium CollectiveHèlia Dones, Enruta't, Dones Juristes, HeroÏnes Anònimes, Federació Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), Vocalia de Dones de l'Associació de Veïnes de Sant Antoni, Xarxa de Veïnat del Raval, Otrxs narrativas, Som la gorda, Associació Carme Diaby, Apoderart, Veus gitanes, Txanqueres Manos de fuego, Momo Cia, Bastoneres de Cornellà, Trempats UPF, Masta Quba, Dj Txarnega, Las Glorias Cabareteras, Luquita Candombe, Dona Cançó, Domi Mau, Hula-Lau, Dana O'clock, Rakelarre, Batucada Somsò, La Melancòmica, Boca Ràdio, Ràdio Farró, Ràdio El Despertador, Furia Mexicana, Laura Zalacain, Psicoopera, Sindillar, Mujeres Pa'lante, Ludik ConciliaCasal de Barri Espai 210 i No me gustan tus zapatos.

Juntes ens hem plantat contra les violències masclistes i continuarem cultivant aquesta llavor de lluita per transformar-ho tot.

Fotografies: Andre Gaetano.

Comparteixo