Vés al contingut

Participeu al novembre contra les violències masclistes

Publicat el 09/11/2023

El mes de novembre contra les violències masclistes arriba ple d’activitats i accions a les que no podem faltar. Després de l’èxit del XIX Fòrum contra les violències masclistes, us animem a participar de les convocatòries de la Plataforma i les entitats amb qui treballem per teixir aliances feministes. Durant tot el mes podreu nodrir-vos de formacions, gaudir d’activitats i sortir als carrers per denunciar i condemnar les violències. Agafeu agendes!

Cicle de xerrades Prou Feminicidis

Dimecres 15 i djious 16 de novembre, impartim dues xerrades per parlar sobre l’expressió més extrema de les violències masclistes. A la primera jornada abordarem les narratives mediàtiques sobre els feminicidis i a la segona els reptes per la seva erradicació a partir d’experiències de resistència feminista al món. Us hi esperem de 13:00 a 15:00h als camous Poblenou i Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Concentració Prou Feminicidis

El proper dilluns 20 de novembre, com cada tercer dilluns de mes, la Plataforma convoquem la concentració #ProuFeminicidis per anomenar les dones assassinades al nostre territori i retre’ls homenatge. Ens veiem a les 19h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Teixim barris lliures de masclisme

Dimarts 21 de novembre presentarem el projecte Teixim barris lliures de masclisme i projectarem el curtmetratge El orden de las cosas en una sessió de cinefòrum amb Accions Fem. L'activitat serà al Centre Ton i Guida (c/ Romaní 6. Barcelona). començarà a les 18:00 i acabarà a les 20:00h. 

Manifestació unitària 25N

Dissabte 25 de novembre, dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones i les nenes, sortim als carrers i denunciem aquesta realitat estructural a la convocatòria de Novembre Feminista. El punt de trobada de la Plataforma serà a les 18:30h a Passeig de Gràcia amb Còrcega per fer bloc a la mani i cridar plegades: s'ha acabat! 

Monòlegs a la plaça

Dilluns 27 de novembre, arriben els monòlegs de Nus Cooperativa al vestíbul del metro de Plaça Universitat a Barcelona. La funció és oberta i gratuïta i comença a les 17:00h, no us ho podeu perdre! 

L’Escletxa contra els feminicidis

Del 14 al 25 de novembre, podreu veure al Palau Alòs l’exposició de l’Escletxa, una instal·lació artística contra els feminicidis a la ciutat de Barcelona. L’obra, creada per l’associació Illium Collective, va ser la guanyadora del concurs d'intervenció artística urbana dinamitzat per la Plataforma durant el curs passat.

Quererme es poder

Del 14 al 25 de novembre, exposarem la campanya de prevenció del feminicidi Quererme es poder, al Palau Alòs de Barcelona. Una acció del projecte Observatori de Feminicids a Colòmbia amb Feminicidio.net, Organización Femenina Popular, Red Feminista Antimilitarista i Humanas Colombia. 

Àlbum de fotografies

Comparteixo