Vés al contingut

ūüü£ En 20 dies, finalitza el per√≠ode de presentaci√≥ d'obres al #concurs per la vida lliure de VM

Publicat el 31/01/2023

Restem 20 dies!!!! 

LA VIOL√ąNCIA SEXUAL: NO VA DE SEXE, VA DE PODER!

‚ÄúLa viol√®ncia sexual: no va de sexe, va de poder‚Ä̬†√©s el lema de l'edici√≥ d'enguany i dona continu√Įtat al gran treball realitzat durant el¬†XVIII F√≤rum contra les viol√®ncies de g√®nere, inspirat en aquesta tem√†tica i sota aquest mateix lema.

Enguany, i amb aquesta nova edició del Concurs per la vida lliure de violències masclistes, sentim la responsabilitat de seguir incidint en la cerca d’estratègies per a la transformació social que permetin espais de construcció i diàleg per una societat respectuosa que abanderi els valors feministes.

El concurs permet generar espais de reflexió i aprenentatges per transformar i substituir la cultura de la violació, per la cultura del consentiment; creiem amb fermesa que incidir en el concepte del consentiment, assegurar una educació afectivo-sexual de qualitat que posi el focus entorn el plaer, el respecte, l’estima i la vida, és el camí per l’erradicació d’aquest tipus de violència masclista.

√Čs per aix√≤ que en aquesta ocasi√≥¬†us convidem a pensar, crear, construir o inventar una obra art√≠stica¬†des de l'ART-TIVISME, una¬†obra de categoria lliure¬†que permeti visibilitzar estrat√®gies d'apoderament, suport mutu i sororitat per fer front¬† aquestes actituds i conductes que queden lluny dels valors feministes.

Aquesta activitat √©s un¬†exercici de reflexi√≥, on es promou el pensament cr√≠tic i la den√ļncia¬†mitjan√ßant la construcci√≥ art√≠stica, com la possibilitat d‚Äôescoltar¬† i atendre les veus en diferents lleguatges art√≠stics:

Objectiu:

  • Visibilitzar les situacions de viol√®ncies sexuals que vivim les dones i col¬∑lectius¬† vulnerables.
  • Visibilitzar estrat√®gies per fer front les viol√®ncies¬† sexuals de qualsevol tipus, de suport¬†recolzament, sororitat¬† i ajuda m√ļtua.
  • Ser creatives, originals i generar impacte amb el missatge i lema que es vol¬†transmetre.
  • Investigar sobre l'art-tivisme i apropar-lo als nostres espais com una eina per a la transformaci√≥ i el canvi.

Calendari:

  • Consulteu les bases.
  • Per√≠ode de presentaci√≥ d‚Äôobres: del¬†25 de Novembre de 2022¬†fins el¬†20¬†de Febrer¬†de¬†2023¬†(incl√≤s).
  • Lliurament de premis : Dijous¬†9¬†de Mar√ß, a l‚ÄôEspai Jove Palau Al√≤s¬† (Carrer de Sant Pere M√©s Baix, 55. Barcelona).
  • Exposici√≥ de les obres: ¬†del dia¬†1¬†al 12 de¬†¬†Mar√ß 2023, ambd√≥s inclosos.

FORMULARI DE PRESENTACI√ď D'OBRES:¬†AQU√ć

INFORMACI√ď D'INTER√ČS:

Comparteixo