XVIII fòrum

Aquest any es celebra la divuitena edició del Fòrum Contra les Violències de Gènere. Sota el lema "VIOLÈNCIA SEXUAL: NO VA DE SEXE, VA DE PODER" tindrà lloc els dies 3, 4, i 5 de novembre de 2022. Després de dues edicions en context pandèmic, el Fòrum recupera la presencialitat a l’Espai Francesca Bonnemaison, tot mantenint la modalitat en línia.

Durant el Fòrum, posarem l'accent en la violència sexual com a tema principal, i ho farem mitjançant taules rodones, grups de treball, tallers, xerrades, debats, exposicions, representacions d’arts escèniques i molt més! Des d’aquests espais, reflexionarem i debatrem sobre com des de les institucions, els governs, els mitjans de comunicació i els centres educatius s’aborden aquests tipus d'agressions. Són còmplices o aliades? I parlarem també sobre el paper de les entitats i la ciutadania en la construcció de xarxa i aliances per fer front a la violència sexual col·lectivament.

Per la imatge gràfica d’enguany, comptem de nou amb la col·laboració de la Lyona Ivanova, il·lustradora, dissenyadora gràfica i de moda, fotògrafa i artista multimèdia catalana.

Fòrum jove

Fòrum jove

En una de les jornades del Fòrum es plantegen activitats de sensibilització i prevenció adreçades a les persones joves dels diferents centres educatius i de les entitats de lleure. La força en aquest Fòrum és donar veu i protagonisme a les joves i fer visibles les seves reflexions, perspectives i conclusions entorn a la temàtica plantejada.

Més informació

Consulteu tota la informació sobre els objectius del fòrum i les edicions anteriors.