Una Trobada XAJI 2022 participativa i reivindicativa

Després de dos anys de pandèmia, sense cap contacte presencial, enguany, les i els joves de la XAJI dels diferents territoris (Cornellà de Llobregat, Barcelona i Sant Adrià del Besòs) van poder veure's en persona, ahir, i compartir una jornada d'experiències molt emocionant.

La Xarxa Activa de Jovent per la Igualtat creix

L'Institut Barri Besòs inicia la seva participació en el projecte Xarxa Activa de Jovent per la Igualtat (XAJI) amb molta força i il·lusió de la mà d’un grup d’estudiants de primer d’ESO. Amb el suport i acompanyament de dos joves que van participar en el projecte i que ara cursen Batxillerat, les i els joves incorporan al centre educatiu iniciatives de prevenció de les violències, des de la perspectiva de la coeducació.

La propera Trobada de la XAJI serà el 9 de Novembre en el marc del XIV Fòrum contra les violències de gènere.

El proper 9 de Novembre de 9h a 14h tindrà lloc la 7ena Trobada de la XAJI a l’espai Francesca Bonnemaison. Com ja sabeu la Xarxa Activa de Joves per la Igualtat és un dels projectes socioeducatius de l’àrea de prevenció que pretén capacitar a nois i noies per a poder esdevenir agents de canvi al seu context proper, durant cada curs escolar es realitzen dues trobades per a que l’alumnat que configura la XAJI pugui compartir un espai d’intercanvi i poder fer xarxa en la seva tasca preventiva.