Vés al contingut

Mirades a la violència obstètrica

Xerrada
Sala Padró. C/ Josep Torras i Bages, 62 08940 Cornellà de Llobregat Cornellà de Llobregat

Lletres Fermentades, una iniciativa de Pati Blau i Cervesa Cornèlia, ens porta la Marta Busquets Gallego per parlar de la violència obstètrica.

Marta Busquets Gallego, és llicenciada en Dret i Màster en Dones, Gènere i Ciutadania. Experta en gènere i drets sexuals i reproductius, exerceix d’advocada, docent i escriptora. Col·labora en diferents entitats, Associació Dona LLum, entre d’altres.

“Mirades a la violència obstètrica”, és un llibre que agrupa diferents articles coeditats amb l’Associació Dona Llum, en el que diferents autores reflexionen sobre la Violència Obstètrica des de els diferents àmbits i amb una mirada transversal del context.

L’Associació Dona Llum, treballa per una atenció digna i respectuosa durant el procés d’embaràs, part i postpart.

Associació DONA LLUM
Parlarem amb l’autora i editores del llibre i les companyes d’ENTREMARES, MATERNITAT, CRIANÇA I SALUT FAMILIAR. La conversa finalitzarà amb un aperitiu gratuït, i comptarem amb cervesa Cornèlia per regar-lo ben regat.

Activitat gratuïta, coordinada i compartida amb el projecte LLETRES FERMENTADES, una iniciativa de Pati Blau Llibres i Cervesa Cornèlia. És imprescindible fer reserva prèvia en aquest enllaç :

https://salapadro.org/event/mirades-a-la-violencia-obstetrica/

per tal de dimensionar correctament l’aperitiu.

Comparteixo