Vés al contingut

A(L)BUELO

Actuació
Centre cívic Sagrada Família. c/Provença, 480

A càrrec de Triana Doce
Teatre

A(L)buelo és una obra unipersonal basada en fets reals. Una història que ens parla de la infància, de la identitat, de la immigració i de les mil maneres que existeixen de transitar pel dolor.
A través de la tendresa i l’humor coneixerem la vida de la Macarena, una noia que se sent desconnectada i sense veu en una ciutat que no és la seva. El descobriment de les cartes que el seu avi havia escrit a la seva família fa més de mig segle ens desperta aquesta pregunta: és possible reconstruir el record d’algú que ja no hi és tant de temps després?

Dramatúrgia i interpretació: Triana Doce | Coaching actoral: Alejandra Jiménez Cascón | Tècnic en gira: Marc Homar / Composició musical de banda sonora original: Vicky Blum | Veu de banda sonora original: Esther González / Lletress de banda sonora original: Triana Doce / Audiovisuals: Marcos Xalabarder / Fotografiess: Josep Tobella / Imatges del tràiler: Miguel Ángel Verastegui

Cal inscripció prèvia a partir del 9 de febrer a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net o bé trucant al Punt d’Informació del Centre: 934 508 917.

A la sala d’actes
Entrada gratuïta
Aforament limitat

Comparteixo