Vés al contingut

XVI Fòrum contra les violències de gènere

Publicat el 07/08/2020

Les dones, invisibles massa temps, essencials sempre!

Atenció! Reserveu les agendes i estigueu alerta a les publicacions per no perdre-us cap novetat sobre l'organització de la setzena edició del Fòrum contra les violències de gènere!

Tindrà lloc els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre en format semipresencial, amb algunes places presencials a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, i moltes més en format virtual.

Per segon any consecutiu, Clara-Iris Ramos i Karoline Buer son les encarregades d'il·lustrar i dissenyar la imatge i el programa del Fòrum. 

Un Fòrum, sens dubte marcat per la crisi social i econòmica que ha provocat la pandèmia de Covid-19, i que ha deixat a moltes dones en situacions de vulnerabilitat extrema. Especialment greus son les conseqüències que estan patint col·lectius de dones que habitualment queden invisibilitzats a la societat i a les polítiques públiques. Des de la Plataforma volem acompanyar aquestes veus, oferir-los un espai on les seves necessitats i reivindicacions siguin escoltades per poder incidir en polítiques públiques que ens incloguin a totes i no deixin cap de nosaltres al marge. Un espai on debatre, detectar necessitats i consensuar línies de treball futures, per construir col·lectivament una societat més justa on els drets humans siguin respectats i protegits. Perquè les dones, som essencials per la vida!

L'organització d'aquesta edició del Fòrum no estarà exempta de dificultats, però és més necessari que mai preservar aquest espai, i per això, estem treballant intensament per transformar les dificultats en oportunitats, i fer de la creativitat el tret característic d'aquesta setzena edició.

Les mesures de prevenció sanitàries, el distanciament social, els aforaments reduïts i la incertesa de la situació en que es desenvoluparà el Fòrum, marcaran el format de les jornades, que estem reinventant i reorganitzant per poder adaptar-les a una situació complexa, en la que fer previsions, es converteix en una aposta arriscada. 

Continuarem mantenint una oferta àmplia i diversa d'activitats, en diferents formats (taules rodones, grups de treball, tallers, debats, col·loquis, xerrades, etc.) i continguts rellevants en el moment que estem vivint. 

Anota les dates i estigues alerta a les novetats per poder gaudir d'aquest espai tan estimat per nosaltres, i que portem preparant amb il·lusió i entusiasme des de fa 16 anys. 

#FòrumViolències2020

#SomEssencials

Comparteixo