Vés al contingut

Trobades de les persones voluntàries el 2020

Publicat el 16/04/2020

Al llarg d’aquest 2020, les persones voluntàries de la Plataforma ens hem trobat en dues ocasions per valorar i compartir impressions del recorregut  i implicació amb l’entitat, però sobretot per compartir idees, projectes i campanyes per visibilitzar la lluita per l’erradicació de les violències masclistes.   

L’objectiu d’aquesta primera trobada d’inici d’any ha estat la retrobada, la coneixença i presentació de noves persones que s’han incorporat  i adonar-nos que la vinculació amb l’entitat va més enllà que un tràmit d’acords. 

Per l’entitat i les persones que gestionen aquest dia a dia, els vincles son molt importants, perquè d’alguna manera aquesta tasca voluntària ens permet conèixer vides, persones implicades en l’acció voluntària i que destinen una part del seu temps lliure en la sensibilització de la ciutadania per les dones, els seus drets i per viure una vida digna. 
Arran de la trobada hem definit els espais de treball, d’aprenentatge i formació pel 2020, que en temps COVID 19 han quedat aturats. Però per seguir cuidant-nos, i mantenir la comunicació, fem servir les eines virtuals que tenim a l'abast. Tot i el confinament les idees i propostes continúen aflorant. Actualment endinsades en el disseny d’una campanya a xarxes per una jornada de “Súper Jordina” on  fer visibles poder trencar amb els estereotips de gènere. 
Tot i les limitacions, l’acció voluntària continua per l’erradicació de les violències masclistes! 

Àlbum de fotografies

Comparteixo