Vés al contingut

Obertes les inscripcions del XV Fòrum contra les Violències de Gènere, dedicat a les violències en la infància i l'adolescència

Publicat el 03/06/2019

Ja podeu inscriure-us al XV Fòrum contra les Violències de Gènere, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de novembre de 2019 a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, i girarà entorn de les violències masclistes a la infància i l’adolescència. 

Enllaç per a fer a la inscripció: http://www.violenciadegenere.org/forum-contra-les-violencies-de-genere 

L'objectiu és denunciar la violència que pateixen els fills i filles víctimes de violència masclista, que ha arrabassat la vida de 27 menors i ha deixat 243 orfes en els darrers 6 anys, segons l'informe 2018 de la Fundación Mujeres i el Fondo de Becas Fiscal Soledad Cazorla. S'hi abordaran, també,  les violències masclistes en les relacions esporàdiques i de parella a l’adolescència, abordar la prevenció dels abusos sexuals infantils, la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, el tràfic i explotació sexual de menors, etc, però també contribuir a generar un posicionament, respostes i mobilització per part del jovent envers les violències masclistes. 

En els propers dies farem públic, també, el programa del Fòrum, que constarà de 6 taules rodones, 4 grups de treball i més de 50 activitats!

Aquest any, a més, serà una edició ben especial, ja que fa 15 anys que la Plataforma i les entitats que la conformen vam començar a organitzar aquest esdeveniment anual, que convoca entitats, professionals, investigadores, activistes i persones interessades a reflexionar sobre els diferents aspectes que conformen la violència de gènere, per buscar estratègies conjuntes per a fer-hi front. Voldrem compartir, doncs, amb vosaltres, els avenços aconseguits i els reptes que encara tenim per davant arran del naixement del Fòrum.

Comparteixo