Vés al contingut

Més de 2.000 persones debaten sobre violència institucional al XIV Fòrum contra les Violències Masclistes

Més de 2.000 persones debaten sobre violència institucional al XIV Fòrum contra les Violències Masclistes

Publicat el 22/11/2018

El XIV Fòrum contra les violències de gènere, que es va celebrar els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2018 a l'Espai Francesca Bonnemaison, va aplegar 2017 persones: 1915 persones que van assistir i participar de les diferents activitats i tallers, 600 de les quals al Fòrum Jove i la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat (XAJI), hem comptat amb la col·laboració de 94 talleristes i ponents i 80 persones voluntàries. Tot un èxit!

Podeu veure el vídeo resum del XIV Fòrum aquí: https://youtu.be/-bS_YVOUy5o

Enguany, l'anàlisi i els debats d'aquests tres dies de Fòrum han estat centrats en les múltiples violències institucionals que obstaculitzen el ple assoliment dels nostres drets com a dones, sigui per acció o per omissió de les responsabilitats de l'Estat i les institucions en la protecció envers les violències masclistes. A més de taules rodones amb expertes per abordar aquesta qüestió, hem debatut sobre masculinitats, assetjament sexual al lloc de feina, poder corporatiu i economia feminista, i hem pogut escoltar les experiències dels moviments de dones de Senegal, Moçambic, el Líban i Jordània.

Podeu gaudir de dos fragments de la taula rodona sobre masculinitats en aquests enllaços:

https://drive.google.com/file/d/1HxASHw5gmeANLHR0grvhvBs9sBFD04r7/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1ThN4hQqd5wAsAsLCT0oej5VB-ZP3ELqz/view?usp=sharing

Hem comptat també amb la presència a la Bonnemaison, durant els dies del Fòrum, de l'exposició "Defensoras", d'Ester Perez Berenguer.

Podeu llegir les conclusions d'aquest XIV Fòrum en els documents adjunts i veure la galeria de fotos aquí:  https://photos.app.goo.gl/kaD1kYK921K7N1qr7

Moltíssimes gràcies a totes les que ho heu fet possible un any més!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Conclusions_Cloenda_XIV .pdf 153.5 KB
Discurs_benvinguda.pdf 156.41 KB

Comparteixo