Vés al contingut

Les Dones de blanc celebren vint-i-dos anys de lluita

Publicat el 29/04/2024

Enguany les Dones de blanc celebren vint-i-dos anys de lluita per una vida lliure de violències! Dissabte passat ho vam celebrar a la Festa Major de la Sagrada Família, on van néixer de la mà de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Durant aquests vint-i-dos anys, les Dones de blanc s'han consolidat com un grup d'expressió corporal amb l'objectiu d'aprofundir en la consciència corporal i acompanyar en determinats moments la lluita que porta a terme la Plataforma. Les seves integrants es troben setmanalment, cada dilluns a la tarda, per compartir pensaments i idees sobre la violència que vivim com a dones i pensar juntes com transmetre-les al públic mitjançant l'expressió corporal.

Us recordem que qualsevol dona interessada en aquest projecte està convidada a participar-hi, ja sigui assistint als tallers setmanals o bé formant part de les diverses actuacions que es realitzen durant l'any. Si us voleu sumar a les Dones de blanc contacteu per correu a donesdeblanc@gmail.com o bé per missatge directe al compte de @donesdeblanc.

Juntes continuem defensant una vida lliure de violències masclistes. Des de cada altaveu, des de cada forma d'expressió des dels carrers fins els escenaris!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Dones de blanc 2.06 MB

Àlbum de fotografies

Comparteixo