Vés al contingut

La XAJI estrena pàgina web!

Publicat el 07/05/2024

La Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat (XAJI) estrena pàgina web! Gràcies a la tasca de La Clara Comunicació i les coordinadores i entitats que liderem el projecte hem aconseguit centralitzar tota la informació i activitat de la XAJI en una plataforma digital. Una iniciativa per ajudar a impulsar la xarxa, fer-la conèixer arreu i compartir totes les experiències i aprenentatges dels i les joves que en formen part.

En aquest nou espai virtual hi trobareu tot el que necessiteu saber sobre la XAJI: què és, quins objectius té, a qui es dirigeix, com treballa, quin és el seu abast territorial aquí i a escala internacional... També podreu consultar recursos propis i en col·laboració amb les entitats que hi participen, com el projecte Tu pots escollir com vols que t'estimin d'apoderament per la detecció de les violències, la plataforma Coeducació Transformadora i totes les seves propostes, o els reculls en imatges i vídeo de les trobades XAJI. I no us oblideu de seguir i difondre les campanyes d'incidència! Les trobareu recollides al web amb tots els materials per compartir amb el vostre entorn educatiu i comunitari.

També podeu consultar el mapa dels centres XAJI arreu de Catalunya. Per ara som a 6 territoris i 19 centres educatius de secundària però continuem fent xarxa i sumant noves incorporacions!

La Plataforma impulsa la XAJI des de 2012. Un programa de prevenció de les violències de gènere emmarcat des de l’educació entre iguals i l’aprenentatge cooperatiu amb l’objectiu d’acompanyar a persones joves perquè promoguin la igualtat de gènere, detectin relacions abusives en el seu propi entorn educatiu i finalment esdevinguin referents i agents actius entre els seus iguals per a la transformació social. Des de cada centre educatiu s'aterra el projecte de manera diferent però el treball en xarxa li dona un sentit estratègic comú.

Àlbum de fotografies

Comparteixo