Vés al contingut

L'11S defensem també una vida lliure de violències masclistes

Publicat el 12/09/2023

Aquest 11 de setembre hem tornat a participar de la diada de Catalunya per reivindicar que mai no podrem ser lliures si no ens alliberem també de les violències masclistes i racistes que impregnen la nostra societat.

Una vegada més hem muntat una parada a la Mostra d'Entitats de la Festa per la Llibertat d'Òmnium, des d'on hem compartit la tasca de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere des de la incidència social i política, en xarxa amb entitats i amb el suport de les voluntàries que treballen de forma altruista per tirar endavant els nostres projectes. També hem aprofitat per fer difusió del XIX Fòrum Contra les Violències de Gènere, un dels esdeveniments més importants que organitzem, que enguany porta el lema 'Aliances feministes: els drets de les dones no es toquen' i es celebrarà els dies 2, 3 i 4 de novembre a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Les persones que s'han apropat a la parada han pogut fer donatius per la Plataforma a canvi de materials de merxandatge com bosses de tela, llibretes, vanos, mocadors i pòsters. L'opció de col·laborar econòmicament en els projectes i accions que duem a terme també està disponible a través del nostre web.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que us heu apropat i interessat per la nostra tasca, i molt especialment a les voluntàries que ens heu donat un cop de mà amb el muntatge i dinamització de la parada. La vostra energia i empenta fan que la Plataforma pugui ser un espai de trobada, participatiu i divers.

Comparteixo