Vés al contingut

Inscripcions obertes al XVIII Fòrum

Publicat el 17/10/2022

Ja et pots inscriure al XVIII Fòrum AQUÍ. Consulta el programa i participa!

 

El XVIII Fòrum contra les violències de gènere es celebrarà els propers dies 3, 4 i 5 de Novembre de 2022 a l’Espai Francesca Bonnemaison de BarcelonaSota el lema VIOLÈNCIA SEXUAL: NO VA DE SEXE, VA DE PODER, plantegem tres jornades plenes d’activitats on debatrem i dialogarem sobre els temes més emergents que ens ocupen.

La temàtica central, Violència sexual, s'abordarà a la TAULA INAUGURAL.

La resta de taules rodones tractaran temàtiques de prou interès com el dret a l'avortament, la construcció de masculinitats, l'emergència feminista davant l'avenç de l'extrema dreta i l'acció de les entitats feministes als barris. En aquesta darrera, aproparem postures per una mobilització conjunta i efectiva del moviment feminista.

Dinamitzarem més d’una vintena d’activitats en clau feminista, proposades des de les entitats de la Plataforma, a les que us animem a participar.

El Jovent, protagonista clau en aquest Fòrum, ens convida a participar de la Gimcana dels valors feministes, a través de la qual podrem construir col·lectivament canvis transformadors.

Per acabar, i com cada any, tancarem amb la CLOENDA, on gaudirem d'actuacions artístiques i  farem visibles les primeres conclusions dels debats desenvolupats durant les jornades

 

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol dubte o pregunta a plataforma@violenciadegenere.org. 

T'esperem!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Programa XVIII Fòrum 894.34 KB