Vés al contingut

Guanyadores del XVIII CONCURS PER LA VIDA LLIURE DE  VIOLÈNCIES MASCLISTES

Publicat el 27/03/2023

Violència sexual : no va de sexe, va de poder!

El passat 9 de març es va fer el lliurament de premis de la XVIII edició del concurs per la vida lliure de violències masclistes.

Enguany, i amb aquesta nova edició del Concurs per la vida lliure de violències masclistes, sentim la responsabilitat de seguim incidint en la cerca d’estratègies per a la transformació social  que permeti espais de construcció i diàleg  per una societat respectuosa  que abanderi els valors feministes.

El concurs ens ha permès generar un espai de reflexió i aprenentatges per transformar i substituir la cultura de la violació, per la cultura del consentiment; que posi el focus entorn el plaer, el respecte, l’estima i la vida, com un camí en l’erradicació de les violències sexuals.

En aquesta ocasió us hem convidat a pensar, crear, construir o inventar una obra artística des de l'ART-TIVISME, per tal de visibilitzar estratègies d'apoderament, suport mutu i sororitat,  per fer front  aquestes actituds i conductes que queden lluny dels valors feministes.

PARTICIPACIÓ: Hem rebut 56 obres, 150 persones participants, i moltes més implicades  des dels llocs diversos de Catalunya, tenint representació dels següent municipis : Barcelona, Badalona, Cardedeu, Calonge,  L’Hospitalet de LL., Esplugues de Ll., Lleida, La Ràpita, Sant Joan de Vilatorrada, Vilafranca del Penedès,  Vilanova i La Geltrú i Tortosa.

Persones que han participat de manera lliure, o com una proposta dels seus centres educatius i projectes, com l’ INS RONDA, INS QUERCURS, CEIR ARCO Aragó,  INS BADALONA VII, INS MILÀ I FONTANALS de Barcelona,  INS PLA DE MARCEL,   INS VILUMARA, INS SEVERO OCHOA, INS BOSC DE MONTJUÏC, INS DERTOSA, COLECTIVA PAZIFLORA, EICA i ESPAI TROBADA PALAU ALÒS.

 

Gràcies per participar i implicar-vos en aquesta edició!!

 

 

 

Àlbum de fotografies