Vés al contingut

Espionatge d'Estat

Publicat el 01/02/2023

Una gran investigació de La Directa destapa un cas d'espionatge d'Estat que demostra la violència sexual i la repressió exercides als cossos de les dones per part d'un agent de la Polícia Nacional.

Amb l'objectiu d'infiltrar-se en diferents espais dels moviments socials de Barcelona va utilitzar les relacions sexafectives amb dones activistes per garantir el seu accès a través de la manipulació i l'engany, provocant un gran impacte emocional, i la motivació d'algunes dones a denunciar-ho públicament.

Ens sumem a totes les feministes que han mostrat el seu rebuig absolut i denunciem la repressió i la violència d’Estat.Des del moviment de dones i feminista ens posicionem en contra d’aquestes pràctiques que cosifiquen les dones, els treuen el dret a decidir amb qui compartir la seva sexualitat i les denigra com a persones i activistes.

Tota la solidaritat amb les companyes agredides, cinc de les quals han decidit interposar una querella criminal per abusos sexuals contra el policia infiltrat.

Àlbum de fotografies

Comparteixo