Vés al contingut

El XVI Fòrum contra les violències de gènere comença a agafar forma!

Publicat el 22/07/2020

Les dones, invisibles massa temps, essencials sempre!

Sota aquest lema, el grup de treball, està preparant el programa del XVI Fòrum contra les violències de gènere, que tindrà lloc els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre a Barcelona i a l'espai virtual

Un Fòrum, sens dubte marcat per la crisi social i econòmica que ha provocat la pandèmia, i que ha deixat a moltes dones en situacions de vulnerabilitat extrema. Especialment greus son les conseqüències que està tenint en col·lectius de dones que habitualment queden invisibilitzats a la societat i a les polítiques públiques. Des de la Plataforma volem acompanyar aquestes veus, oferir-los un espai on les seves necessitats i reivindicacions siguin escoltades per poder incidir en polítiques públiques que ens incloguin a totes i no deixin cap de nosaltres al marge. Un espai on debatre, detectar necessitats i consensuar línies de treball futures, per construir col·lectivament una societat més justa on els drets humans siguin respectats i protegits. Perquè les dones, som essencials per la vida!

L'organització d'aquesta edició del Fòrum no estarà exempta de dificultats, però és més necessari que mai preservar aquest espai, i per això, estem treballant intensament per transformar les dificultats en oportunitats, i fer de la creativitat el tret característic d'aquesta setzena edició.

Les mesures de prevenció sanitàries, el distanciament social, els aforaments reduïts i la incertesa de la situació en que es desenvoluparà el Fòrum, marcaran el format de les jornades, que estem reinventant i reorganitzant per poder adaptar-les a una situació complexa, en la que fer previsions, es converteix en una aposta arriscada. 

Continuarem mantenint una oferta àmplia i diversa d'activitats, en diferents formats (taules rodones, grups de treball, tallers, debats, col·loquis, xerrades, etc.) i continguts rellevants en el moment que estem vivint. 

Reserva les dates i estigues alerta a les novetats que anirem publicant periòdicament a la nostra web i xarxes socials, per no quedar-te sense plaça i poder gaudir d'aquest espai tan estimat per nosaltres, i que portem preparant amb il·lusió i entusiasme des de fa 16 anys. 

Fins aviat! Us esperem!

Comparteixo