Vés al contingut

El moviment feminista es mobilitza en resposta a l'actualitat

Publicat el 13/07/2021

Davant l'acumulació de feminicidis i l'augment de casos de violència vicaria durant el final de la primavera, el moviment feminista va reaccionar ocupant els carrers en diverses ocasions.

 

CONCENTRACIÓ ESTATAL PROU VIOLÈNCIA VICARIA!"

Vam arrencar donant suport a la convocatòria a diferents ciutats a nivell estatal, que convocava el Consejo Nacional de Mujeres Resilientes de a Violencia de género, per denunciar la violència vicaria, davant del TSJC. 

Gent concentrada a la porta del TSJC

 

LES DONES EN ALERTA FEMINICIDA!

El 7 de juny, la Plataforma va impulsar una concentració extraordinària per reclamar el dret a la vida i la llibertat en la que van articipar més de 100 persones i en la que vam exigir a les administracions justícia per a les assassinades i polítiques valentes i eficaces per eliminar les causes estructurals de la violència. També ens hem sumat al clam comú a diverses ciutats per exigir l'indult de Juana Rivas. 

Persones concentrades a la plaça Sant Jaume

 

MOBILITZACIÓ FEMINISTA D'URGÈNCIA!

Divendres 11 de juny, les notícies ens van fer tornar a sortir al carrer. En 24 hores vam conèixer l'assassinat de la Rocío Caíz, es va trobar el cos d'una de les germanes segrestades pel seu pare a Tenerife, i vam saber que Juana Rivas ingressaria a presó. 

Sota el crit "Si toquen a una, responem totes!", la plaça Sant Jaume es va omplir de persones que no toleren la intensitat de violència cap a les dones i les nenes, ni la passivitat de les administracions públiques per protegir-les. 

Imatge de persones concentrades a la plaça Sant Jaume

 

Ja n'hi ha prou, tnim dret a la vida i a la llibertat!

 

Comparteixo