Vés al contingut

Conversa feminista per fer front a l'ofensiva patriarcal

Publicat el 23/06/2023

El proper 3 de juliol us convidem a la Conversa feminista per fer front a la ofensiva patriarcal, una trobada per traçar línies d'incidència política davant les eleccions del 23J que tindrà lloc de 18 a 20h a La Bonne.

L'espai, que aplegarà entitats, organitzacions i persones individuals, té com a objectiu construir estratègies col·lectives contra el desmantellament dels drets aconseguits històricament per la lluita feminista. Analitzarem el context mundial i local amb l’auge de l'extrema dreta i els discursos d'odi i les seves conseqüències en el retrocés de drets, i posarem en valor la importància de teixir aliances i crear contranarratives per fer-hi front. En aquest sentit, recollirem línies d'incidència política per exigir recursos en prevenció, sensibilització i reparació de les violències de gènere a les diferents candidatures de les properes eleccions estatals. Aquest recull prendrà forma de carta i la farem arribar a tots els partits polítics que es presenten el 23 de juliol.

Per fer-ho, comptarem amb unes ponents de luxe:

  • Sílvia Aldavert Garcia. Politòloga, activista feminista membre de la Campanya pel Drets a l’Avortament i directora de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius.
  • Beatriz Cantero. Doctora en didàctica de les ciències experimentals i forma part de l’Associació Mujeres Pa’lante dins de l’equip de prevenció de violències de gènere i promoció de la salut.
  • Alba Alfageme. Psicòloga especialitzada en l’abordatge de les violències masclistes i professora universitària a l'UdG i supervisora d’equips d’intervenció en les violències masclistes.
  • Carla Vall. Advocada, criminòloga, fundadora i directora d’un gabinet d’advocades especialitzades en la defensa de dones i infants, víctimes de violències masclistes.
  • Marta Molas. Periodista, activista feminista, sòcia fundadora de La Clara Comunicació, cooperativa sòcia de la XES. Serà la moderadora de l’acte.

Inscripcions obertes

Comparteixo