Vés al contingut

Campanya #MujeresSembrandoPaz

Publicat el 18/06/2020

Des del 18 de juny i fins el 14 de juliol la Organización Femenina Popular (OFP), la Plataforma Unitària Contra las Violències de Gènere (PUCVG) i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia llancem la campanya #MujeresSembrandoPaz.

Tot i les difícils circumstàncies que travessa actualment el país, les dones a Colòmbia continuen treballant diàriament pel dret a viure en pau. Per això, amb la campanya #MujeresSembrandoPaz volem donar veu a les dones defensores que, enmig de la pandèmia de la Covid-19, acompanyen i cuiden a altres dones a través de les seves organitzacions. Tot i la greu crisis sanitària, les organitzacions de dones continuen al capdavant de la defensa dels drets humans a Colòmbia, exigint una vida digna i amb garanties per a defensar i reivindicar els drets, cuidant la vida. 

Per això, la campanya que comencem avui no només vol ser un altaveu de les múltiples i greus violències que afecten diàriament a les dones a Colòmbia, sinó també vol emfatitzar en dos valors que han definit històricament el treball col·lectiu de les dones al país: la sororitat i la resiliència. Així, durant les properes setmanes també compartirem les estratègies i demandes que treballen les organitzacions de dones en la actualitat, en especial en territoris com el Magdalena Medio i el Departament del Cauca. 

Us animem a seguir-nos les pròximes setmanes amb el hashtag #MujeresSembrandoPaz, així com també els comptes de la Organización Femenina Popular (OFP), la Plataforma Unitària Contra las Violències de Gènere (PUCVG) i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia

Facebook: @PlataformaProuviolencia  @OrganizacionFemeninaPopular @TaulaCatalanaPerColombia

Instagram: @prouviolencia @ofpmujeres @taulacolombia

Twitter: @OFPMujeres @Prouviolencia @TaulaColombia

#MujeresSembrandoPaz #JuntasNosCuidamos


· · · Materials de la campanya · · ·

  • Vídeo-animació de Sor María Sampayo, lideressa de l'OFP

  • Vídeo entrevista de Nancy Acevedo, lideressa de l'OFP

  • Vídeo-animació d'Isabel Caicedo, lideressa de l'OFP

  • Vídeo-animació de Sofía Montaño, advocada de l'OFP

  • Vídeo Fi de Campanya: Gloria Amparo Suárez (OFP) i Luz Mery Vanegas (Gaitana Fiw)

 


 

Articles d'opinió

 


 

<<El contingut d'aquesta campanya és responsabilitat exclusiva de les entitats col·laboradores, i no reflecteix necessàriament l'opinió de l'ACCD>>

 

Àlbum de fotografies

Comparteixo