Vés al contingut

Avaluació externa del projecte 'Joves i Comunitats mobilitzades'

Publicat el 25/05/2023

Des d’Intered i la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (PUCVG) us compartim els Termes de Referència d’Avaluació Externa Final per avaluar el projecte 'Joves i Comunitats mobilitzades per una vida lliure de violències masclistes', convocatòria L2, 2021 de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Les propostes hauran d’incloure un calendari d’avaluació detallat, amb un cronograma per setmanes per guiar el desplegament de les activitats a dur a terme durant l’avaluació, així com les dades previstes pel lliurament dels productes esperats i la data de tancament. 

L’avaluació s’iniciarà quan acabi el projecte (mes de juliol amb la signatura del contracte) i finalitzarà tres mesos després. En cas d’excedir aquests terminis, es desestimarà la proposta.

El pressupost previst per a l'avaluació final ascendeix a un màxim de 10.000 euros (tots els impostos i retencions incloses), quantitat que inclou els honoraris professionals despeses de mobilitat, allotjament, manutenció, així com qualsevol altra despesa en la qual pugui incórrer la persona o les persones avaluadores i la resta de despeses en què pugui incórrer l’avaluació, com les derivades de la sessió de validació i/o presentació.

Teniu tota la informació als Termes de Referència.

El termini per a la recepció de les propostes d'equips avaluadors acaba el 15 de juny de 2023. Durant els següents 15 dies es contactarà amb els equips candidats seleccionats i se'ls sol·licitarà una entrevista. 

Les candidatures d'equips i propostes tècniques i econòmiques hauran d'enviar-se electrònicament, en idioma català, indicant a l’assumpte “avaluació ACC145/21/000060” a l'adreça de correu electrònic emilio.romero@intered.org.

Si voleu més informació, podeu consultar els TdR adjunts o escriure’ns.

Us convidem a participar!

Arxius adjunts
Adjunt Size
Termes referència 1.02 MB

Comparteixo