Vés al contingut

Arriba el concurs de creació artística contra els feminicidis

Publicat el 06/03/2023

Estigueu atentes perquè el DIVENDRES 31 de MARÇ  publicarem les bases del concurs de creació artística contra els feminicidis.

A partir de l'1 d'abril podreu enviar les vostres propostes de mural per condemnar els feminicidis i retre homenatge a les dones assassinades a mans d'homes. La proposta de disseny guanyadora serà exposada de forma permanent en un espai públic emblemàtic de la ciutat de Barcelona.

En els últims anys, la capital catalana s’està posicionant clarament com antimasclista amb diferents accions i campanyes institucionals de gran impacte entre la ciutadania. Seguint amb aquesta tendència, des de la Plataforma proposem que la ciutat disposi d’un espai de referència i de trobada per visibilitzar, condemnar i rebutjar els feminicidis, la forma més greu i irreversible de violència masclista, així com de record de les dones que han estat assassinades. 

Prou feminicidis. Aturem les violències masclistes

El Mural contra els Feminicidis és un projecte que s’emmarca en la campanya Prou feminicidis. Aturem les violències masclistes de la Plataforma i compta amb suport de l’Ajuntament de Barcelona. La campanya engloba diferents accions de sensibilització dirigides a la ciutadania com són les concentracions dels tercers dilluns de cada mes contra les violències masclistes i els feminicidis, a la Plaça de Sant Jaume, les performances i instal·lacions artístiques i el cicle de webinars de sensibilització al voltant del fenomen dels feminicidis. 

Comparteixo