Concurs per l'eradicació de la violència masclista

Concurs per l'eradicació de la violència masclista, edició 2018 

2018ConcursFlyer

Des de 2005 la Plataforma convoca un concurs amb categories literària, lliure i musical dirigit a la població general, per promoure la reflexió i fomentar la sensibilització al voltant de la problemàtica de la violència masclista. Cada any es planteja un nou tema sobre el qual treballar.

L'edició 2018 ha patit un canvi d'organització. 

NOMÉS SI ÉS SI, amb l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats. Aquesta convocatòria pretén mostrar quines estratègies teixim davant de la reiterada vulneració dels nostres drets, com dia rere dia reivindiquem el plaer, el desig, l’autocura i la llibertat com a pilars de les nostres relacions afectives.

El SI, és reversible en qualsevol moment, ha de ser necessàriament lliure, actiu, explícit, conscient i continuat! L’última paraula sobre el que passa al teu cos, és TEVA!

Us convidem a participar al concurs amb un video que visibilitzi que JUNTES SOM MÉS FORTES i que NOMÉS SI ÉS SI!

Per participar al concurs NOMÉS SI ÉS SI! heu de realitzar un video de fins a 5 minuts que haureu de penjar al vostre Instagram amb els hashtags #nomessiessi i #concursprouviolencia2018. A la publicació també haureu d’anomenar @prouviolencia i @palaualos. El termini finalitza el 25 de novembre.

Podeu consultar aquí les bases del concurs

 

En la darrera edició varem treballar sobre les agressions sexuals als espais públics i les estratègies per fer-hi front. Podeu llegir aquí les bases de l'edició 2017. El lliurament de premis va tenir lloc el 14 de desembre de 2017 al Casal de Joves Palau Alòs. Podeu consultar aquí tota la informació al respecte. Durant l'edició 2017, vam posar a disposició de tothom que tingués interès, unes Fitxes de suport i un marc teòric i ètic en el que es va basar el tema de 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edicions anteriors: