Vés al contingut

Prou de controlar els nostres cossos #BansOffOurBodies

Prou de controlar els nostres cossos #BansOffOurBodies

Concentració
Plaça Sant Jaume. Plaça Sant Jaume Barcelona

Des de la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, davant la repressió contra el dret a l’avortament als EEUU fem una crida a unir-nos a la convocatòria internacional en defensa del dret al propi cos.

Dissabte 14 de maig a les 18h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

Un cop més, hem de donar resposta a l’ofensiva retrògrada, masclista i patriarcal, d’abast internacional, d’ingerència sobre la vida i els cossos de les dones i persones heterodissidents que estan suposant retrocessos i amenaces alarmants.

Els darrers anys hem viscut un augment exponencial en els esforços per restringir els drets de les dones i de les persones LGTBIQ+. Darrere dels atacs, hi ha des de grups antigènere fins a governs conservadors, passant per partits d’extrema dreta.

L’ofensiva contra el dret a l’avortament als Estats Units, i arreu, és una realitat.

Davant d’aquesta situació, i com a resposta a la crida internacionalista, recordem, avui i aquí, que milers de dones moren al món per avortaments clandestins. Milers de dones avortem cada any, dins i fora de la legalitat!

La mobilització feminista no dessistirà: no defallirem fins garantir els drets i llibertats de les dones, sense ingerències ni passes enrere. Perquè la lluita continua. I volem fer un crit global amb totes les dones d’arreu del món en favor dels drets sexuals i reproductius.

 

Comparteixo