Vés al contingut

Cicle "I tu què mires?"

Exposició
La Hormigonera. c/Olzinelles, 63 Barcelona

Què mires? A qui mires? Com mires?

Mires per curiositat, per comparar, per aprendre, per posar de manifest…? Incomodes amb la teva mirada? Jutges amb la teva mirada? Pot ser violenta la teva mirada?

En què et fixes quan mires? Què et crida l’atenció? Potser “allò que no encaixa”?

Quina mirada proposen les sèries, anuncis, pel·lícules i altres representacions culturals que mires? Posem en comú totes aquestes mirades i creem col·lectivament aquelles en les que ens sentim més còmodes?

Us presentem el cicle "I tu, què mires?", un cicle d'activitats on visibilitzar, qüestionar, dialogar i modificar les fronteres estètiques imposades als nostres cossos.

Des de l’espai de cultura feminista La Hormigonera presentem un cicle d’activitats per generar una reflexió conjunta dels imperatius estètics que s’imposen sobre els nostres cossos i buscar col·lectivament estratègies per combatre aquestes opressions.

📷 El cicle inclourà Cuerpos Indomables, una exposició fotogràfica a càrrec del col·lectiu @cuerposindomables que es podrà visitar des del 6/05 fins al 02/06 (visites amb reserva a trama@trama.coop)

A continuació us deixem les diferents activitats del cicle:

Divendres 6 de maig a les 18:30h, inauguració de l'exposició Cuerpos Indomables

Divendres 13 de maig a les 18:30h, Vermut indomable (si, a la tarda!). Sessió participativa per abordar les imposicions estètiques.

Dissabte 21 de maig a les 12:00h, Vermut indomable. Sessió amb dinàmiques teatrals per abordar les opressions dels cossos.

Comparteixo