Vés al contingut

Tancament del 1er cicle formatiu sobre Coeducació dirigit al professorat

Publicat el 22/12/2020

Dins del programa "Joves Mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes”, liderat per la Plataforma en col·laboració amb InteRed, hem tancat el primer cicle formatiu dirigit a professorat de centres educatius de tota Catalunya, en eines formatives per l’erradicació de violències masclistes a partir de la Coeducació.

En aquest primer any s’ha creat un programa formatiu, materials i recursos amb la col·laboració i l'assessorament d’un grup d’expertes i entitats (Cúrcuma, Luciferasas i Núria Solsona), que està format per 6 mòduls i un pla d’intervenció que el professorat ha de dissenyar per implementar als seus centres.

Aquest pla formatiu, del que hem finalitzat el 1r cicle, s’ha posat en marxa amb la col·laboració del CRP de Les Corts i el Baix Llobregat, que permet l’acreditació oficial pel Departament d’Educació.

Les persones participants han valorat molt positivament els aprenentatges adquirits, i els resultats obtinguts ens motiven a iniciar el 2n i 3r cicle de la formació durant els mesos de febrer i març de 2021.

Aquest programa s’executa conjuntament per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere (PUCVG) i InteRed, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), convocatòria de programes d’Educació per al Desenvolupament des de l’enfocament de gènere i basat en drets humans. 

Comparteixo