Vés al contingut

Recollida solidària de llibres per un Sant Jordi no sexista!

Publicat el 16/04/2020

Des de la Plataforma, tot i la situació excepcional, no renunciem a continuar amb les accions de sensibilització. Com sabeu, la celebració de la diada el 23 d'abril va quedar suspesa ja fa setmanes, i tot i no tenir confirmació oficial per part de les administracions, la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes han acordat fixar el 23 de juliol per la seva celebració, segons han publicat diferents mitjans de comunicació. 

Si es confirma la data, sortirem al carrer a realitzar diferents accions de sensibilització a la parada que situem al centre de Barcelona, que combinarem amb l'oferiment de llibres i materials de difusió diversos a canvi de donatius per contribuir al finançament dels projectes de l'entitat. 

Així que, en previsió que s'acabi celebrant la diada, iniciem la campanya solidària de recollida de llibres!

Com ho farem? 

Pots aprofitar el confinament per seleccionar aquells llibres que tens a casa i que ja no necessites, per donar-li un ús solidari. Recollim llibres en bon estat de temàtica o contingut feminista, i/o que visibilitzin la contribució a la lluita pels drets de les dones. 

Desa aquests llibres a  casa fins que les restriccions de mobilitat es flexibilitzin. Un cop reobrim la nostra seu, centralitzarem allà la recollida. Si tens llibres però et resulta impossible portar-los, posa't en contacte amb nosaltres i veurem la forma de solucionar-ho. 

Per qualsevol aclariment, no dubtis en contactar-nos:

Elena Parejo de las Heras · eparejoplataforma@violenciadegenere.org · 605645182

Comparteixo