Programa "Trenquem el silenci"

  • Programa "Trenquem el silenci"

logo trenquem

El TRENQUEM EL SILENCI és un programa de prevenció de violència de gènere des del qual fomentem la realització d’accions amb centres educatius, de lleure i AMPES.

Dins aquestes accions posem a disposició el següent catàleg d’activitats, on podreu trobar una gran varietat de xerrades i tallers de prevenció, que faciliten les entitats que conformen el TRENQUEM.

Consulta el catàleg d’activitats subvencionades en funció del públic:

Alumnat de primària Alumnat de secundària i batxillerat

Ompliu aquest

FORMULARI

per fer la vostra

sol·licitut

Mares i pares Professorat
Lleure i altres públics Activitats al carrer i Festes majors
  • D’altra banda, des del TRENQUEM EL SILENCI oferim a aquells centres que vulguin, la possibilitat de detectar prèviament, quina és la percepció que tenen els i les alumnes sobre la violència de gènere, a través de l’enquesta on-lineI tu que opines? , i a partir d’això poder plantejar accions conjuntes.
  • Dins el programa TRENQUEM EL SILENCI, també existeix la possibilitat dinamitzar, a l’interior dels centres educatius, la creació de la Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat, una Xarxa formada pel mateix alumnat amb l’objectiu de jugar un paper d’agents actius contra la violència envers les dones. (Sempre amb el suport dels i les professionals).

+ Info:

654012469   Horari d'atenció Telefònica: Matins - Dilluns i dijous  12:00 a 14:30 Tardes - Dimecres de 15:00 a 19:00 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

trenquem1 trenquem3 trenquem4 trenquem2