Concurs per l'eradicació de la violència masclista "Només Si és Si!"

2018ConcursFlyerArrenca la XIV edició del Concurs per a l'eradicació de la violència masclista: NOMÉS SI ÉS SI, amb l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats. Aquesta convocatòria pretén mostrar quines estratègies teixim davant de la reiterada vulneració dels nostres drets, com dia rere dia reivindiquem el plaer, el desig, l’autocura i la llibertat com a pilars de les nostres relacions afectives.

El SI, és reversible en qualsevol moment, ha de ser necessàriament lliure, actiu, explícit, conscient i continuat! L’última paraula sobre el que passa al teu cos, és TEVA!

Us convidem a participar al concurs amb un video que visibilitzi que JUNTES SOM MÉS FORTES i que NOMÉS SI ÉS SI!

Per participar al concurs NOMÉS SI ÉS SI! heu de realitzar un video de fins a 5 minuts que haureu de penjar al vostre Instagram amb els hashtags #nomessiessi i #concursprouviolencia2018. A la publicació també haureu d’anomenar @prouviolencia i @palaualos. El termini finalitza el 25 de novembre.

Consulteu les bases del concurs clicant aquí. 

Reserveu les agendes, que arriba el XIV Fòrum contra les violències de gènere!

20180731 ButlletiForumDesprés de l'estiu, encararem la recta final dels preparatius del XIV Fòrum contra les violències de gènere, enguany sota el lema "Fem caure el patriarcat!"

Ja podeu anar reservant les vostres agendes:

8, 9 i 10 de novembre de 2018

a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7)

Aquí us deixem la que serà la imatge del Fòrum, creada per Rita Fittipaldi, guanyadora del concurs de cartells del Fòrum, convocat a l'Escola Massana de Barcelona. 

 

Estigueu alerta, que durant el mes d'octubre, publicarem el programa i el formulari d'inscripció!

 

I si voleu implicar-vos en els preparatius, ja sigui participant a les reunions del grup de treball o formant part de l'equip de voluntariat, podeu escriure'ns a: 

Grup de treball: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Voluntariat: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Intercanvi sobre masculinitats el marc del projecte “Promoviendo alianzas comunitarias y municipales por la defensa de los derechos de mujeres y niñas de la zona nororiental de Medellín”

20180731 ButlletiCooperacioEn el marc del projecte “Promoviendo alianzas comunitarias y municipales por la defensa de los derechos de mujeres y niñas de la zona nororiental de Medellín”, que executem dins l'àrea de Solidaritat Internacional, s'han realitzat una sèrie d'activitats molt enriquidores, entre elles, un intercanvi d'experiències Medellín-Barcelona sobre masculinitats, en col·laboració amb l'Associació Cúrcuma.  

Aquí podeu llegir un article Francesc Montañez Carbonell, de l'Associació Cúrcuma.

 

Dissabte 29 de setembre, propera assemblea de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

20180731 ButlletiAssembleaUs informem que el dissabte 29 de setembre es convoca la propera assemblea, amb el següent orde del dia:

-     Fòrum contra les violències de gènere 2018

-     Pla estratègic de l’entitat

-     Informacions diverses

Data: Dissabte 29 de setembre

Horari: de 9.30 a 14h

Lloc: Espai Francesca Bonemaisson (Sala d'actes de la Biblioteca). Carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 Barcelona (Metro Urquinaona o Jaume I)

No oblideu confirmar la vostra assistència al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">

Per l’assemblea volem habilitar un espai de cura infantil per facilitar l’assistència de las mares i pares, si us plau, feu-nos saber si vindreu amb fills i filles per planificar-nos, enviant correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Subcategories