Exposició d'obres i lliurament de premis del XIII Concurs per l'eradicació de la violència masclista

20171204 ExpoObresConcurs

Ja podeu visitar l'exposició d'obres del Concurs per l'eradicació de la violència masclista fins el 22 de desembre al Casal de Joves Palau Alòs (carrer Sant Pere Més Baix, 55 de Barcelona). 

I si voleu conèixer quines són les obres guardonades, podeu participar a l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc al mateix Palau Alòs el 14 de desembre a les 10h, amb accés lliure. 

Us hi esperem!

 

#25N Construïm barris lliures de masclisme!

20171125 MercatsEl passat #25N els mercats de Barceloneta, Provençals i Sagrada Família es van mobilitzar per aconseguir Barris lliures de masclisme! Paradistes, veïns i veïnes i voluntàries es van unir en una jornada molt especial i reivindicativa. Durant la campanya es van recollir 850€ per realitzar activitats de prevenció del Trenquem el silenci als instituts d'aquest barris.

Et vas quedar sense la bossa? Encara la pots aconseguir. Les properes dues cites seran el 14 de desembre a les 10h durant l'acte de lliurament de premis del Concurs per l'eradicació de la violència masclista, i el 18 de desembre a les 20h a la concentració del tercer dilluns a la plaça Sant Jaume. 

Clicant aquí podreu veure un recull de fotos.

Concentració contra els abusos judicials del judici de San Fermines


20171117 ConcentracioJudiciSanferminesDes de la Plataforma reivindiquem les lluites davant les violències sexuals i ens unim a la crida de justícia.
Hem fet un Fòrum sota el lema "Teixim resistències enfront de les violències sexuals", hem estat portant el missatge als mitjans de comunicació, i seguim lluitant perquè la llei /2004 contempli la violència sexual com a violència de gènere.


Per tot això ens unim a la crida de les manifestacions convocades:

Divendres 17N 18:30h Concentració contra els abusos judicials del judici de San Fermines. Conselleria de Justicia de Catalunya (carrer Pau Claris/Casp, Barcelona).

Dilluns 20 de novembre a les 20h a la laça Sant Jaume de Barcelona per retre homenatge a les dones assassinades i denunciar les agressions sexuals.

Donem tot el nostre suport al següent comunicat i us convidem a compartir-ho:

Comunicat de Lunes Lilas Pamplona

Subcategories