Vés al contingut

Homenatge a les víctimes de feminicidis i actuació artística del CJB a la concentració del març

Homenatge a les víctimes de feminicidis i actuació artística del CJB a la concentració del març

Publicat el 19/03/2019

Com cada tercer dilluns de mes, ahir unes 80 persones ens vam concentrar a la plaça Sant Jaume contra les violències de gènere i en homenatge a les dones i nenes assassinades per violència masclista. El Consell de la Juventut de Barcelona va ser l'entitat encarregada de coorganitzar i dinamitzar la protesta.

Durant l'acte, es van llegir els noms i es va fer una ofrena de flors a les 4 dones que han estat víctimes de feminicidis en aquest mes de març. També es va comptar amb una actuació artística molt impactant a càrrec d'un grup de teatre de l'oprimit que forma part del CJB.

Podeu veure l'actuació artística en aquest vídeo: https://youtu.be/F655U1zUVX4

Després d'un 8 de març igual o més massiu i reivindicatiu que el del 2018, considerem necessari continuar pressionant des del carrer per a fer passes fermes per acabar definitivament amb la discriminació per raó de gènere, amb les violències masclistes i amb la seva expressió més brutal, els feminicidis. Cal, també, que unim forces i que no retrocedim enfront l'avenç de formacions d'ultradreta i feixistes, que pretenen arrabassar-nos els avenços aconseguits en matèria de protecció contra les violències, reconeixement de la diversitat sexual i afectiva i dret a l'avortament.

Ara més que mai, la presència del feminisme al carrer és imprescindible!

Comparteixo